Home » Projecten » SolarParking Schalkwijk

SolarParking Schalkwijk

Over dit project

Op de parkeerplaats van Pand Pannenkoek en Pand Friet in Schalkwijk hebben wij 2 stalen Y-vorm solar carports geplaatst. Door een slimme omvormerconfiguratie, kon er op de twee verschillende aansluitingen worden gekoppeld, zonder dat deze aansluitingen verzwaard hoefden te worden. Zo wordt nu de verbruikte elektriciteit van beide restaurants duurzaam opgewekt, en de klanten kunnen nu ook overkapt parkeren.


Ervaring van de klant Pand Pannenkoek

Freek: “Wij hebben als opdrachtgever het gehele project heel prettig beleefd. Vanaf het eerste gesprek tot de oplevering. Zowel de communicatie als de planning en uitvoering verliepen behoorlijk soepel. Dit was voor ons een fijne ervaring, zeker gezien de vele schakels in het hele traject en de diverse partijen die samen moesten werken. Eigenlijk zijn er geen punten waarvan we nu zeggen, dat had echt heel anders gemoeten. We konden merken dat er al flink wat ervaring was bij het gehele team en de andere betrokken partijen. Dit kwam de doorloop van alles zeker ten goede. En mede daardoor zelfs eerder klaar dan gepland, ook zeker door flink buffelen van het installatieteam. Dus onze complimenten voor het gehele team en hartelijk dank voor deze prettige ervaring en het neerzetten van een imposant stukje techniek!”. Hartelijk dank Freek, voor deze lovende woorden!


Verduurzaming

Veel bedrijven zijn druk bezig met verduurzamen. Solar carports kunnen een belangrijk onderdeel zijn van de duurzaamheidsstrategie. Met een toenemende hoeveelheid elektrische voertuigen, draagt de combinatie van solar carports met laadpalen al helemaal goed bij aan de verduurzaming van een bedrijf.


Interesse in een solar carport? Neem contact met ons op!

40

Parkeerplaatsen

264

Zonnepanelen

150.000 Wp

Geïnstalleerd vermogen

140.000 kWh

Jaarlijkse opbrengst.

Dat is genoeg groene energie voor:

40

huishoudens

840.000

elektrische autokilometers

60 ton

CO2 besparing

Project in beeld