Over SolarParking

Een expert op het gebied van solar carports

Over SolarParking

Wij zijn SolarParking, het zusterbedrijf van SolarPartners, volledig toegewijd aan de ontwikkeling van solar carports. SolarPartners, opgericht in 2011 door Bart Doornbos, heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande specialist in de grotere zakelijke zonne-energieoplossingen. Bart woonde van 2006 tot 2010 in Italië, waar hij de opmars van zonnepanelen en zonne-carports zag. Bij terugkomst in Nederland richtte hij meteen SolarPartners op, waar hij zich op zowel de zonnedaken als de zonnecarports richtte.


Sinds 2012

In 2012 won Bart zilver bij de Rabobank Young Innovators Award, met zijn eerste ontworpen carport – een Y-vormige constructie. Deze innovatieve constructie heeft hij destijds zelfs mogen bouwen bij het Student Hotel, wat mogelijk de eerste solar carport van Nederland was (zie afbeelding). Bart was zijn tijd ver vooruit, maar in 2015 begon de carportmarkt toch meer aan te trekken. Inmiddels zijn we trots bouwer van de grotere carports in Nederland (vanaf 20 parkeerplaatsen) en bouwen we carports door de hele Benelux.


Marktleider in het segment

Wij hebben meer dan 200.000 zonnepanelen geïnstalleerd en ons op maat gemaakte advies en persoonlijke service vormen de sleutel tot ons succes. Van ontwerp tot oplevering, ons eigen engineering- en projectteam garandeert een hoogwaardige uitvoering die precies aan de wensen van onze klanten voldoet. Met een totale werkgroep van meer dan 50 fulltime professionals op het terrein – waaronder engineers, uitvoerders, projectmanagers, staalbouwers en legploegen – zijn we marktleider in het carport-segment. Bovendien bieden we complete energieoplossingen aan, inclusief laadpalen en batterijen, om aan de volledige behoeften van onze klanten te voldoen.

De kracht van SolarParking en SolarPartners

Bij SolarParking combineren we de uitgebreide kennis en ervaring van SolarPartners met een gespecialiseerde focus op solar carports. Onze kracht ligt in de integrale aanpak:


Klantgericht.

Oplossingen op maat

Elk project zien wij als een unieke uitdaging en benaderen we met een op maat gemaakte oplossing. We luisteren naar de specifieke behoeften en wensen van onze klanten en vertalen deze naar effectieve, duurzame installaties.

Specialist.

Specifiek voor solar carports

Onze jarenlange en exclusieve focus op zonne-energie carports maakt ons ware specialisten in dit veld. We richten ons uitsluitend op het ontwikkelen, installeren en optimaliseren van solar carport projecten.

Expertise.

Alle kennis in huis

Onder één dak combineren we alle essentiële disciplines, wat resulteert in efficiënte en doeltreffende oplossingen voor elk project. Dit integrale teamwerk verzekert constante innovatie en kwaliteit in al onze werkzaamheden.

SolarParking / SolarPartners

Rubberstraat 6
1411 AL Naarden

contactformulier

Certificaten


Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid zijn fundamentele pijlers in onze bedrijfsvoering. De constructie van onze solar carports wordt vakkundig uitgevoerd door SolarPartners, ons zusterbedrijf. Om hun toewijding aan deze waarden te onderstrepen, beschikt SolarPartners over diverse lidmaatschappen en certificeringen. Deze zijn niet alleen een bewijs van hun kwaliteit naar onze klanten toe, maar dienen ook als een commitment aan onze eigen standaarden. SolarPartners is niet alleen gecertificeerd met de genoemde kwalificaties, maar is ook lid van Holland Solar en erkend als solar partner van SMA, evenals een Authorised Partner van Sunpower


VCA**

Bij ons is veiligheid een topprioriteit. Voor het zevende jaar op rij heeft SolarPartners het VCA** certificaat behaald. Dit certificaat garandeert dat onze werkwijzen aan de hoogste veiligheidsnormen voldoen, waardoor u verzekerd bent van onze veilige aanpak.


ISO9001

Sinds 2022 is SolarPartners ISO 9001 gecertificeerd. Dit internationale certificaat richt zich op het kwaliteitsmanagement systeem. Met goed ingerichte processen en constante verbetering zorgen wij voor hoge kwaliteit en klanttevredenheid.


InstallQ

InstallQ, een organisatie die erkenningen toekent aan bekwame installatiebedrijven, heeft SolarPartners officieel erkend als InstallQ installateur voor zonnestroomsystemen in de categorie “Groot incl. klein”. Dit betekent dat SolarPartners volledig bevoegd is om al onze installaties zelfstandig aan te sluiten.

Maak kennis met ons team

Wie zijn wij?

Glenn de Wild

Account Manager Benelux

Glenn staat bekend om zijn klantgerichte benadering, waarbij hij altijd streeft naar het vinden van de beste oplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften van elke klant. Of u nu advies nodig heeft over de implementatie van solar carports, hulp zoekt bij het navigeren door subsidies en financieringsopties, of simpelweg meer wilt weten over de voordelen van zonne-energie voor uw onderneming, Glenn staat klaar om u te ondersteunen.